Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 квітня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/04/20/medichni-zakladi-kirovogradschini-potrebujut-ponad-100-likariv.htm
новини, 20 квітня 2018

Медичні заклади Кіровоградщини потребують понад 100 лікарів


Професія лікаря відноситься до однієї з найдавніших. Бути лікарем – це покликання і доля, це спосіб життя і неймовірно важка робота. Але разом з тим – це можливість відчути себе потрібним і щасливим – від кожного врятованого життя, кожної подарованої надії!


Своєю щоденною працею кожен лікар дбає про найдорожче – здоров’я та життя наших громадян. У кожного пацієнта лікар вкладає свої знання, досвід, набутий роками, а також часточку своєї душі.


Сьогодні, медичні заклади області потребують понад100 лікарів. Це такі посади: лікар внутрішньої медицини, лікар-педіатр, лікар-хірург, лікар-інфекціоніст, лікар-трансфузіолог, лікар-ортопед-травматолог та ін.


Серед районів, у яких найбільше потрібні ці фахівці – Благовіщенський, Голованівський, Добровеличківський, Долинський, Знам'янський, Кіровоградський, Маловисківська, Новгородківський, Олександрiйський, Олександрівська, Петрівський та Світловодський.


Якщо Вас зацікавиливказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до центрів зайнятості.


Бажаємо успіхів у виборі вкрай необхідної та корисної професії для багатьох людей.


фото - dyvensvit.org

1884Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: