Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 квітня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/04/19/v-oleksandrii-cholovik-krav-metalevi-ogorozhi-na-teritorii-odnogo-z-kladovisch-foto-.htm
новини, 19 квітня 2018

В Олександрії чоловік крав металеві огорожі на території одного з кладовищ (ФОТО)


Працівники Олександрійського відділу поліції встановили особу громадянина, який скоїв крадіжку металевих огорож на території одного з кладовищ. Чоловік,  таємно шляхом вільного доступу розламував конструкції, аби дістати металеві фрагменти з місць поховань. За вчинене йому загрожує до 7 років позбавлення волі.


«В ході проведення слідчо – розшукових заходів, поліцейські встановили особу підозрюваного, який скоїв крадіжку металевих виробів на одному з кладовищ міста. Ним виявився  41- річний місцевий житель, який вже притягувався до відповідальності за вчинення аналогічного злочину. На теперішній час правоохоронці перевіряють причетність особи до скоєння подібних кримінальних правопорушень», - розповів начальник Олександрійського відділу поліції Володимир Горяний.


Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч.3 ст.297 Кримінального кодексу України «Наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого», вчинене повторно з корисливих мотивів, триває.  За ці дії законом передбачено покарання у вигляді  обмеження волі на строк від чотирьох до п’яти років або позбавлення волі від чотирьох до семи років, повідомляє Олександрійський відділ поліції Кіровоградської області.


728Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: