Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 квітня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/04/19/u-znam-jantsi-shkoljari-vidvidujut-pozhezhno-rjatuvalni-chastini-foto-.htm
новини, 19 квітня 2018

У Знам’янці школярі відвідують пожежно-рятувальні частини (ФОТО)


Триває Тиждень знань з безпеки життєдіяльності в навчальних закладах Кіровоградської області, в рамках якого рятувальники проводять для школярів різні навчально-розважальні заходи. Зокрема – екскурсії до пожежно-рятувальних частин, під час яких діти знайомляться ближче із професією рятувальника, мають змогу безпосередньо поспілкуватись із вогнеборцями, роздивитись пожежні автомобілі та рятувальне оснащення тощо – повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградської області.


Так, 18 квітня насичена екскурсійна програма була організована фахівцями Знам’янського міськрайонного відділу Управління ДСНС у Кіровоградській області для школярів місцевих навчальних закладів.


Учні побували на території та у будівлі пожежно-рятувальної частини, побачили, як працюють та тренуються рятувальники, мали змогу приміряти справжній бойовий одяг, потримати в руках оснащення, роздивитись та посидіти в кабіні пожежного автомобіля.


          

1098Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: