Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 квітня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/04/19/u-kropivnitskomu-kinoteatri-ukrop-organizuvav-dozvillja-dlja-osoblivih-ditok-foto-.htm
новини, 19 квітня 2018

У кропивницькому кінотеатрі УКРОП організував дозвілля для особливих діток (ФОТО)


18 квітня у Кропивницькому в кінотеатрі «Портал»очільник Кіровоградської обласної організації політичної партії УКРОП Михайло Бєжанзустрівсяз активістами громадської організації матерів дітей-інвалідів «Серце матері». Так, укропівець поспілкувався з присутніми  та  разом обговорили ідеї щодо майбутніх спільних заходів.


«Не припиняю захоплюватися силою духу цих жінок, щирістю і позитивом особливих діток. Впевнений, що з таким настроєм та нашою підтримкою у цих сімей і надалі все буде йти тільки на краще», - зазначив укропівець Михайло Бєжан.


Так, особливі дітки  разом з батьками переглянули новий мультфільм «Леонардо», після ж кіносеансу всіх частували солодощами.


Нагадаємо, що обласна організація УКРОПу  вже тривалий час активно співпрацює з ГО «Серце матері». Нещодавно укропівці долучилися до акції «Великодній кошик для особливої дитини», ще раніше допомогли в організації табору для особливих діток, крім цього для діток з організації та їх сімей регулярно проводять благодійні покази мультфільмів в місцевому кінотеатрі. 


                     

1482Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: