Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 квітня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/04/19/inspektor-patrulnoi-politsii-vimagav-vid-zhitelja-kropivnitskogo-6-tis-grn.htm
новини, 19 квітня 2018

Інспектор патрульної поліції вимагав від жителя Кропивницького 6 тис грн

    

Слідчі прокуратури Кіровоградської області спільно з працівниками Служби безпеки  в області та управління внутрішньої безпеки Нацполіції викрили  інспектора управління патрульної поліції у Кіровоградській області на вимаганні та отриманні неправомірної вигоди у сумі шести тисяч гривень, повідомляє прес-служба прокуратури Кіровоградської області.

      

У ході досудового розслідування встановлено, що  інспектор патрульної поліції вимагав від жителя обласного центру 6 тис грн за непритягнення останнього до  адміністративної відповідальності за керування автомобілем у стані сп’яніння. 

      

Наразі інспектора патрульної поліції затримано  в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання повідомлення про підозру та  обрання міри запобіжного заходу.

       

Досудове розслідування триває. 


ДОВІДКОВО:

     

Поліцейському інкримінується ч. 3 ст. 368 КК України - прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою. Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.


фото - прес-групи УСБУ в Кіровоградській області


     
1020Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: