Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 квітня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/04/19/-maju-pravo-buti-soboju-patrulni-zaklikajut-ditei-protidijati-projavam-nasilstva.htm
новини, 19 квітня 2018

«Маю право бути собою»: патрульні закликають дітей протидіяти проявам насильства


Триває превентивна робота інспекторів відділу зв’язків з громадськістю патрульної поліції Кіровоградської області. Цього тижня акцент зробили на темі насилля в сім’ї та у шкільному оточенні.


У вівторок, 17 квітня, із студентами Кіровоградського інституту державного та муніципального управління Класичного приватного університету інспектори провели тренінг «Ні! Сімейному насиллю». Молодь дізналась про види насилля та основу здорових стосунків. Також у ході тренінгу кожен пройшов тест «Чи є ризик насильства у ваших стосунках?» та розробив план особистої безпеки - повідомляє Патрульна поліція Кіровоградської області.


Наступного дня патрульні зустрілись з учнями молодших та старших класів Вільненської ЗШ І-ІІІ ступенів в Кіровоградському районі. У ході занять діти дізналися як реагувати на прояви фізичного або психічного насильства – булінгу, які його наслідки та до кого звертатись у скрутній ситуації.


Цю актуальну тему обговорювали також із студентами Регіонального центру професійної освіти ім. О.С. Єгорова. Зустрічі проходили за тематикою циклу уроків «Маю право бути собою».


         


1602Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: