Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 квітня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/04/18/za-odnu-dobu-kropivnitski-patrulni-povernuli-vlasnikam-3-telefoni.htm
новини, 18 квітня 2018

За одну добу кропивницькі патрульні повернули власникам 3 телефони


Обидві історії розпочались зі звернення небайдужих громадян на лінію 102 про знайдені нічийні речі. Перший випадок трапився 16 квітня. Близько опівдня патрульним надійшов виклик від дівчини. Декілька днів тому біля свого під’їзду в районі Ковалівки, що у Кропивницькому, вона знайшла телефон Apple Iphone 5s та бажає повернути його законному власнику - повідомляє Патрульна поліція Кіровоградської області.


Перевіривши номер IMEI, патрульні встановили, що власниця вже звернулась до поліції щодо загубленого телефону. Гаджет повернули задоволеній дівчині, яка щиро дякувала патрульним за налагоджену роботу та професіоналізм.




Другий виклик надійшов вчора від чоловіка також на 102 про загублені два телефони на зупинці по вулиці Юрія Коваленка. Патрульні миттю відреагували та прибули за вказаною адресою. 
Серед останніх викликів на одному з них був дзвінок від абонента «Мама». Зателефонувавши їй, патрульні дізнались адресу, де може знаходитись власниця. Виявилось, що жінка просто загубила їх по дорозі на дачу і навіть не помітила, як це сталось. Радості власниці не було меж як і незчисленних подяк патрульним за відмінну роботу.


Дякуємо небайдужим громадянам за пильність та своєчасне звернення. 
Служимо та захищаємо!


1376Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

inkognito18 квітня 2018 14:04
0
Ага, вернуть телефон каждый дурак может, а когда обращаешься в полицию с заявлением о том, что телефон украли, то говорят "Это ваша вина, ничего мы искать не будем". всем пофиг, зато герои...
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: