Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 квітня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/04/18/v-kropivnitskii-p-jatipoverhivtsi-zagorilis-elektrolichilniki-velektroschitovii.htm
новини, 18 квітня 2018

В кропивницькій п’ятиповерхівці загорілись електролічильники велектрощитовій


Протягом доби, що минула, підрозділи Кіровоградщини тричі залучались на гасіння пожеж у житловому секторі - повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


Двічі залучались до гасіння пожеж бійці 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький: о 18:41 на гасіння пожежі двох електролічильників велектрощитовій на 4 поверсі п’ятиповерхового житлового будинку на вул. Металургів с. Нове м. Кропивницький та 18 квітня о 00:52 – на ліквідацію загорання 0,5 м2сміття в кабіні ліфта на 1 поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку на вул. Попова, що в обласному центрі.



О 20:01 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Садовій с. Оврагове Світловодського району. Як з’ясувалось, горіло 30 м2покрівлі та 10 м2домашніх речей у житловому будинку. Пожежу ліквідували бійці 17-ї Державної пожежної рятувальної частини м. Світловодськ та місцева пожежна команда с. Глинськ.


В усіх випадках загиблих або травмованих не виявлено.


Причини усіх пожеж наразі з’ясовуються.



756Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: