Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 квітня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/04/18/u-svitlovodsku-rjatuvalniki-perevirili-tsentralnu-raionnu-likarnju.htm
новини, 18 квітня 2018

У Світловодську рятувальники перевірили центральну районну лікарню


Управління ДСНС в області продовжує проводити позапланові перевірки дотримання суб’єктами господарювання вимог законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки у торговельних підприємствах (торговельні центри, багатофункціональні будинки і комплекси), культурно-видовищних та дозволлєвих закладах, дошкільних і загальноосвітніх навчальних закладах, закладах охорони здоров’я зі стаціонарним лікуванням на території Кіровоградської області - повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


Так, 16 квітня співробітники Світловодського міськрайонного відділу У ДСНС в області перевірили Світловодську центральну районну лікарню. За результатами перевірки встановлено, що вже певний час залишаються не усуненими ряд недоліків, які створюють загрозу виникнення пожеж, перешкоджатимуть їх гасінню та евакуації людей. Зокрема, будівлі кількох відділень і корпусів не обладнано системою протипожежного захисту, дерев’яні елементи горища не оброблено вогнезахисним розчином, відсутній блискавкозахист.


У підсумку за невиконання та порушення правил пожежної безпеки до адміністративної відповідальності притягнуто 2-х посадових осіб. Разом з тим, адміністрація закладу подбала про проведення навчання та перевірки знань з питань пожежної безпеки посадових осіб та персоналу об’єкта на випадок виникнення надзвичайних ситуацій та обладнання приміщень закладу відповідними знаками безпеки згідно з ДСТУ ISO6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір».



1037Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: