Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 квітня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/04/18/u-kropivnitskomu-za-prishvidshenoju-protseduroju-odruzhilasja-400-ta-para-zakohanih-foto-.htm
новини, 18 квітня 2018

У Кропивницькому за пришвидшеною процедурою одружилася 400-та пара закоханих (ФОТО)


У Кропивницькому в приміщенні  обласного художнього музею сьогодні, 18 квітня, відбулася ювілейна реєстрація стосунків за пришвидшеною процедурою. Наречені Олег Філіппов і Вікторія Чубенко стали чотирьохсотими закоханими, які одружилися за пришвидшеною процедурою на Кіровоградщині.


«Серед мешканців області сервіс «Шлюб за добу» з кожним місяцем користується все більшою популярністю. І це підтверджують статистичні дані. Якщо в минулому році в Кропивницькому кожна шоста пара одружувалася за пришвидшеною процедурою, за результатами першого кварталу 2018 року практично кожна друга церемонія відбувається в рамках проекту», – відзначив заступник начальника обласного управління юстиції з питань державної реєстрації Олег Потьомкін.


Своїми враженнями від участі в проекті «Шлюб за добу» поділились і самі наречені.


«Ми знайомі вже давно, оскільки разом навчались в одній школі. Однак, почали будувати серйозні стосунки близько чотирьох років тому. У результаті вирішили одружитися. Дійшли думки, що не будемо витрачати час і скористаємося перевагами реєстрації за пришвидшеною процедурою. Усе пройшло на найвищому рівні й без 30-денного очікування», – розповів Олег Філіппов.


Варто відзначити, що проект «Шлюб за добу» стартував на території Кропивницького 31 березня 2017 року. 2 грудня 2017 року сервіс почав діяти і в Олександрії. 




       

1035Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: