Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 квітня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/04/18/spravu-zhinki-obvinuvachenoi-u-vbivstvi-svoei-12-richnoi-donki-napravleno-na-rozgljad-sudu.htm
новини, 18 квітня 2018

Жінку, яку обвинувачують у вбивстві своєї 12 річної доньки, помістили у психіатричну лікарню


   

Завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно 35 річної  жінки, яка підозрюється у вбивстві  своєї неповнолітньої доньки, яке сталося 8 грудня 2017 року  в Кропивницькому - повідомляє  прес-служба прокуратури Кіровоградської області.


Процесуальним керівником у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства 12 річної дівчинки  (п.2, п.4 ч. 2 ст. 115 КК України – умисне убивство) затверджено клопотання про застосування щодо жінки примусових заходів медичного характеру.


Напередодні слідчі отримали висновок фахівців «Одеського обласного медичного центру психологічного здоров”я», де жінка проходила стаціонарне обстеження. За результатами  проведення судово-психолого-психіатричної експертизи жінка на момент вчинення вбивства та на даний час «не здатна усвідомлювати свої дії та керувати ними».


На підставі отриманого висновку слідчим за погодженням з процесуальним прокурором було внесено клопотання до суду щодо зміни  запобіжного заходу стосовно підозрюваної  з  тримання під вартою на  поміщення до психіатричної  установи. На даний час жінка перебуває в «Кіровоградській обласній психіатричній лікарні» с. Нового.


Наразі клопотання про застосування примусових заходів медичного характеру стосовно 35 річної матері убитої дівчинки направлено до суду для розгляду по суті.

  

Читайте також:



1292Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: