Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 квітня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/04/18/sportsmeni-z-kirovogradschini-privezli-29-medalei-z-chempionatu-ukraini.htm
новини, 18 квітня 2018

Спортсмени Кіровоградщини привезли 29 медалей з Чемпіонату України


У Харкові відбувся чемпіонат України з військово-спортивного багатоборства (розділ «Бойове багатоборство»). У змаганнях взяли участь збірні команди 13-ти областей України, а також збірні силових структур. Загальна кількість спортсменів склала близько 700 осіб. Про це повідомив сайт ГолосГромади з посиланням на інформаційну службу клубу.


Основа збірної команди Кіровоградської області була представлена ​​вихованцями олександрійського патріотично-спортивного клубу «Захист», в кількості 21-го спортсмена.


Якісний відбір за підсумками обласних змагань, повноцінні тренувальні збори дозволили успішно підготувати збірну команду клубу до цих відповідальних змагань.


Першого дня спортсмени змагалися в розділі «Стрільба». Інструктором з оборонно-прикладної підготовки Євгеном Рижовим була проведена велика робота по підготовці до даного виду. І результати не змусили себе чекати. Хороші результати зі стрільби дали впевненість перед наступним розділом, «Всестильової бій». Для зняття напруження першого дня, тренерським складом був організований похід до місцевої «Планети кіно» – кінозал ІМАХ.


Отримавши позитивний заряд першого дня змагань,  наші спортсмени впевнено вийшли на поєдинки. Прекрасна підтримка товаришів і батьків надавала їм впевненості в кожному бою. Спортсмени клубу «Захист» взяли участь у 38-ми  версіях поєдинків різних вагових і вікових категорій (від восьми до 17-ти років та дорослі) і завоювали 5 третіх, 8 других та 16 перших місць.


Тренерський склад і батьківський комітет не могли не заохотити прекрасний виступ команди і організували юним спортсменам похід в аквапарк «Джунглі», де вони і відсвяткували свої перемоги.


Високу оцінку, за суддівство даного чемпіонату, отримала суддівська бригада в такому складі: арбітр – суддя першої категорії Олександр Артемюк, бічні судді – судді другої категорії Давид Туз і Валерія Задесенець та секретар другої категорії Дар’я Ярошевська.


Збірну команду підготували Заслужений тренер України Андрій Ярошевський, тренер другої категорії Олексій Кравченко та  інструктор з оборонно-прикладної підготовки Євген Рижов.



968Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: