Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 квітня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/04/18/na-kirovogradschini-politsija-zatrimala-ugonschika-avto.htm
новини, 18 квітня 2018

На Кіровоградщині поліція затримала угонщика авто


Чоловік незаконно із застосуванням холодної зброї заволодів транспортним засобом. За вчинене йому загрожує до 12 років позбавлення волі - повідомляє  Олександрійський відділ поліції Кіровоградської області.


До Олександрійського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що 30-річна місцева жителька стала жертвою злочину.


За попередньою інформацією, зловмисник, розбивши вікно, проник до її оселі та, погрожуючи ножем, змусив віддати ключі від авто, що належить її чоловікові, потім зник у невідомому напрямку.


З метою встановлення місцезнаходження підозрюваного та автомобіля, було введено в дію спеціальний оперативний план «Перехват».


«В ході першочергових розшукових заходів працівниками сектору кримінальної поліції було встановлено особу зловмисника. Ним виявися 31 – річний мешканець міста, який вже потрапляв на лаву підсудних. Також було виявлено його місцезнаходження.. Особу затримано в порядку ст.208 КПК України та повідомлено про підозру в скоєнні кримінальних правопорушень», - розповів начальник Олександрійського відділу поліції Володимир Горяний.


Розслідування у рамках кримінальних проваджень, розпочатих за ч.3 ст.187 «Розбій» та ч.2 ст.289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом» Кримінального кодексу України, триває.  За ці дії законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна.


      

923Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: