Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 квітня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/04/18/na-kirovogradschini-derzhvikonavtsi-stjagnuli-120-tisjach-griven-z-nedobrosovisnih-robotodavtsiv.htm
новини, 18 квітня 2018

На Кіровоградщині держвиконавці стягнули 120 тисяч гривень з недобросовісних роботодавців


Понад 120 тисяч гривень заборгованості зі сплати заробітної плати з підприємств-боржників стягнули на користь працівників органи державної виконавчої служби Кіровоградщини.


Про це повідомив сьогодні, 18 квітня, начальник обласного управління юстиції Вадим Гуцул.


За його словами, у Кіровоградській області налічувалося 10 підприємств, які мали заборгованість з зарплати та інших виплат, пов’язаних із трудовим законодавством.


У рамках новоствореного штабу з ліквідації боргів із зарплати з початку квітня державним виконавцям вдалося стягнути 121 553 гривень із недобросовісних роботодавців. Зокрема державні виконавці Світловодського відділу державної виконавчої службив повному обсязі ліквідували заборгованість із товариства з додатковою відповідальністю «Світловодське кар’єроуправління» у розмірі 109 057 грн. Натомість Голованівська центральна лікарня погасила борги частково й сплатила працівникам 12 496 грн. 


829Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: