Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 квітня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/04/18/kropivnitski-avariiniki-planujut-kupiti-miniven-z-kriplennjam-dlja-ditjachogo-krisla.htm
новини, 18 квітня 2018

Кропивницькі аварійники планують купити мінівен з кріпленням для дитячого крісла

#


Комунальне підприємство "Аварійно-диспетчерська служба" Міської ради міста Кропивницького" проводить відкриті торги для придбання нового службового мінівена. Відповідна закуіпівля очікуваною вартістю 458,2 тисяч гривень розміщена в системі публічних закупівель ProZorro.


Зауважимо, в тендерній документації замовник хоча й вказав про можливість поставки еквівалента автомобіля Renault DOKKER, однак в технічних умовах прописав характеристики майбутнього товару слово в слово з прайс-листа офіційних дилерів Renault в Україні - повідомляє сайт ЦМ "Прозоро".


Так, відповідно до оприлюднених даних, у результаті торгів аварійники отримають автомобіль з бензиновим двигуном на 1,6 л., 5-ступінчатою коробкою передач, адаптацією до поганих доріг у вигляді збільшеного кліренсу і металевого захисту картера двигуна, та навіть кріпленням для дитячого крісла ISOFIX, про яке АДС також згадало як обов’язкову характеристику товару.


Окрім скопійованих з прайсу характеристик вказав замовник і нетипову вимогу, як для нових, салонних автомобілів - газобалонне обладнання 4 покоління, виробництва Польщі /Італія.


Згідно з оголошеннями в мережі, у Кропивницькому послугу встановлення такого обладнання можна отримати за ціною від 8 тисяч гривень. Додавши до цього вартість автомобіля у офіційних дилерів – 428,13 тисяч гривень, та мультимедійну систему MediaNAV 2.0 з навігацією, стандартною картографією та камерою заднього огляду з заднім парктроніком, за який доведеться доплатити ще 8,55 тисяч гривень, отримаємо орієнтовану ринкову вартість автомобіля – 444,7 тисяч гривень, що на порядок менше визначеної замовником очікуваної вартості – 458,2 тисячі гривень.  


Наразі найдешевшу пропозицію - 442 тисячі за поставку автомобіля Renault DOKKER запропонувало на торгах одеське ТОВ «Авто Груп +». Наразі вона перевіряється на відповідність вимогам тендерної документації. Фірма належить Ларисі Соломяк та Ганні Бєлій. Конкурентом підприємців, з пропозицією 458,2 тисяч гривень виступило херсонське ТОВ «Центр Херсон».


1257Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: