Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 квітня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/04/17/u-oleksandrii-vidbuvsja-masshtabnii-jarmarok-vakansii.htm
новини, 17 квітня 2018

У Олександрії відбувся масштабний ярмарок вакансій


Днями в Олександрійському міськрайонному центрі зайнятості відбувся багатогалузевий ярмарок вакансій та послуг служби зайнятості. До уваги близько 120-и відвідувачів, представники роботодавців пропонували вакансії менеджера, інженера-конструктора,продавців, токарів, трактористівта ін. Потреба в працівниках як в промисловості (ТОВ ЗПТУ «ВІРА-СЕРВІС ІНТЕРМАШ», ТОВ «ВКП «Олександрія ПТО Сервіс», Філія «Олександрійська ДЕД» ДП «Кіровоградський облавтодор»), так і в торгівлі (ПП «Колега»).


Широкий спектрвакансій запропоновано підприємствами, які виробляють матраци. Це ТОВ «Катеринославські меблеві майстерні», ТОВ «БестФоамСолюшнс», ТОВ «Юнайтед Девелопмент». До уваги шукачів роботи були презентованівакансіїшвачок, завідувача складу, лаборанта фізико-механічних випробувань,пружинників, водія автотранспортних засобів, слюсарів-ремонтників, водіїв навантажувача тощо - повідомляє О. Дмитрієнко, провідний фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями Олександрійського міськрайонного центру зайнятості.


У свою чергу представники Олександрійського міського об’єднаного комісаріату пропонували безробітним громадянам військову службу за контрактом.


Також у заході узяли участь фахівці Олександрійського місцевого центру надання безоплатної вторинної правової допомоги. Понад 10 осіб отримали відповіді на свої запитання та юридичні консультації.


За попередніми даними, близько 20 осіб запрошені до роботодавців для вирішення питання працевлаштування або стажування на робочому місці.


    



952Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: