Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 квітня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/04/17/u-kropivnitskomu-privitali-veteraniv-ta-pensioneriv-pozhezhnoi-ohoroni.htm
новини, 17 квітня 2018

У Кропивницькому привітали ветеранів та пенсіонерів пожежної охорони (ФОТО)


Щоб віддати належну шану нелегкій праці вогнеборців, які самовіддано захищали мешканців Кіровоградщини, їх оселі та майно від руйнівного впливу стихії вогню, 17 квітня в Управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області привітали ветеранів та пенсіонерів пожежної охорони з їх професійним святом - повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області. 


Начальник Управління полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк від імені чисельного колективу рятувальників урочисто привітав пожежних з Днем пожежної охорони та вручив відзнаки: почесні грамоти, грамоти та подяки ДСНС України, грамоти обласної державної адміністрації та обласної ради,  Української православної церкви та обласного Управління ДСНС.


У своєму зверненні до пожежних Віталій Миронюк зокрема підкреслив, що у процесі становлення і розвитку пожежної охорони на Кіровоградщині її працівники навіть у найскладніших ситуаціях проявляли витримку, професіоналізм, високі моральні якості. Десятки тисяч приборканих пожеж, врятовані людські життя, збережені матеріальні цінності на мільйони гривень - ось найкраща подяка за ратний труд і вірність службовому обов’язку. Віталій Григорович подякував ветеранам за професійне наставництво,  багаторічний досвід, за те, що з рокам не згасає їх зацікавленість у зміцненні та вдосконаленні Служби порятунку Кіровоградщини, й пообіцяв берегти і продовжувати славні традиції, започатковані старшим поколінням.


Також цього дня було вшановано пам’ять Миколи Івановича Єрмакова, який багато сил і праці віддав пожежній охороні нашого краю, вивів її у лідери за показниками службової діяльності, був уважним і мудрим керівником. До пам’ятної дошки Миколі Єрмакову молоді колеги поклали квіти.


На завершення зустрічі начальник Управління Віталій Миронюк побажав ветеранам міцного здоров’я, бадьорості духу та довгих літ щасливого життя у родинному колі.  

              

1230Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: