Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 квітня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/04/17/sogodni-robotodavtsi-kirovogradschini-potrebujut-ponad-130-pratsivnikiv-za-profesieju-shvachka-.htm
новини, 17 квітня 2018

Сьогодні роботодавці Кіровоградщини потребують понад 130 працівників за професією «швачка»


Сьогодні роботодавці області потребують понад 130 працівників за професією «швачка». Серед підприємств, які потребують зазначених фахівців -ТОВ Фірма "КУРТАЖ", ТДВ "Швейна фабрика "Україна", ТОВ "Швейне виробництво "Мрія Є", ТОВ "ДРІМ ОТТЕ",  ПРАТ "Швейна фабрика "Зорянка", ТОВ "Фешн голд", Кіровоградська філія спільного підприємства у формі ТОВ "РІФ-1", ФОП Стрельченко М.П., ТОВ "Катеринославські меблеві майстерні", Промислово-торгівельне підприємство "Мастер", ФОП Ковчак С.І. Професія «швачка» ввійшла в п’ятірку професій, що користуються найбільшим попитом на сучасному ринку праці. Це й недивно, бо потреба у таких фахівцях постійна і має тенденцію до зростання. 


Безробітні, котрі перебувають на обліку в центрах зайнятості області, мають можливість здобути професію швачка. 


Професію швачки можна набути як в навчальних закладах області, так і  на базі центрів професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Наприклад, з 18 квітня поточного року розпочинається навчання в Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Термін навчання 4,9 міс. 


Якщо вас зацікавила професія швачки, за більш детальною інформацією звертайтеся до центрів зайнятості.


Бажаємо успіхів у виборі вкрай необхідної та корисної професії для багатьох людей.


2447Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: