Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 квітня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/04/17/na-shahtah-kirovogradschini-vidkrito-155-vakansii.htm
новини, 17 квітня 2018

На шахтах Кіровоградщини відкрито 155 вакансій


Професію шахтаря вважають однією із найнебезпечніших й найекстремальніших, її обирають наймужніші та найсміливіші люди. Робота гірника полягає у видобутку різної руди у підземних шахтах. У залежності відглибини залягання корисних копалин, робітники спускаються у так званий забій (від 800 м до 4 км), де і відбувається видобуток, наприклад, вугілля або золота, що згодом подається нагору за допомогою спеціальних транспортних засобів.


На сьогодні, на Кіровоградщині працюють 3 шахти(Інгульська, Новокостянтинівська та Смолінська шахти). На кожній з них відчувається нехватка кадрів за різними професіями, на даний момент це 155 вакансій. 


Інгульська шахта державного підприємства«Східний гірничо-збагачувальний комбінат» на даний момент потребує 24 працівника:електрослюсарі (слюсарі) чергові та з ремонту устаткування, електрогазозварники та інші.


Новокостянтинівська шахта державного підприємства«Східний гірничо-збагачувальний комбінат» зареєструвала 59 вакансій. Переважні потреби виробництва у кадрах визначенігірники очисного забою, водії навантажувача, машиністи екскаватора та інші.


Смолінська шахта державного підприємства«Східний гірничо-збагачувальний комбінат» має 72 вакансії робочих місць, серед яких електрослюсарі, водії, машиністи, гірники та налагоджувальники. 


У разі зацікавлення вакансіями рекомендуємо звертатись до центрів зайнятості за місцем Вашого перебування для отримання додаткової інформації.




   


1780Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: