Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 квітня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/04/17/na-kirovogradschini-bezrobitni-doluchjatsja-do-provedennja-golovnogo-subotniku-roku.htm
новини, 17 квітня 2018

На Кіровоградщині безробітні долучяться до проведення головного суботнику року


У нашій державі щороку на початку весни та напередодні святкових, урочистих подій, що відбуваються у травні, стало традицією проводити Всеукраїнську акцію «За чисте довкілля» з благоустрою та озеленення територій населених пунктів.


Тож і цього року, в рамках зазначеної акції, обласною службою зайнятості, у тісній взаємодії з органами влади та місцевого самоврядування, роботодавцями планується  проведення громадських та інших робіт тимчасового характеру за участі безробітних громадян.


Слід зазначити, що ці роботи дозволяють вирішити певні потреби територіальних громад з благоустрою та озеленення територій населених пунктів, зон відпочинку, ліквідації несанкціонованих звалищ, упорядкування спортивних майданчиків, кладовищ, об’єктів культурної та історичної спадщини, братських могил, інших військових поховань, пам’ятників, обелісків та меморіалів на честь героїв Великої Вітчизняної війни - повідомляє прес-служба Кіровоградського обласного центру зайнятості.


«Для кожноїлюдини наведення порядку у містах, селищах та селах – важлива і відповідальна громадська позиція, адже спільними зусиллями робиться добра справа. З метою санітарного очищення територій населених пунктів області, створення сприятливого для життєдіяльності людини довкілля, збереження і охорону навколишнього природного середовища, служба зайнятості долучається та організовує громадські та інші роботи тимчасового характеру»,– зазначила начальник відділу організації надання соціальних послуг роботодавцям обласного центру зайнятості Юлія Кирилова.


Не стануть виключенням і працівники центрів зайнятості області, філій обласного центру зайнятості, для яких вже стало доброю традицією брати участь у щорічних акціях з благоустрою та озеленення довкілля.




     

1113Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: