Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 квітня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/04/17/kropivnitski-patrulni-vijavili-dvoh-cholovikiv-jaki-pogrozhujuchi-zbroeju-vidbirali-telefoni-ta-groshi.htm
новини, 17 квітня 2018

Кропивницькі патрульні виявили двох чоловіків, які погрожуючи зброєю відбирали телефони та гроші



17 квітня, близько 2-ї години ночі, патрульним надійшов виклик про розбій в районі Новомиколаївки, що у Кропивницькому. За вказаною адресою поліцейських зустріли заявник із дівчиною. Вони розповіли, як двоє невідомих їм осіб вимагали коштовні речі і погрожували предметом схожим на вогнепальну зброю. Щоб виразити всю серйозність своїх дій, нападники здійснили один постріл у повітря. Не роздумуючи, налякані молоді люди віддали їм 2 телефони та невелику суму грошей. Після цього нападники зникли у напрямку парку Крючкова - повідомляє Патрульна поліція Кіровоградської облатсі.


Осіб, схожих за описом, було виявлено у Ковалівському парку. При поверхневій перевірці у чоловіків виявили до десятка телефонів і предмет схожий на вогнепальну зброю. Серед знайденого були також і два телефони, ймовірно заявника.


Патрульні викликали слідчо-оперативну групу. В ході огляду місця події було виявлено предмет схожий на гільзу 9 мм. Свою провину затримані не заперечували.


         


1126Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: