Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 квітня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/04/17/do-politsii-kirovogradschini-gromadjani-zdali-maizhe-sotnju-odinits-zbroi.htm
новини, 17 квітня 2018

До поліції Кіровоградщини громадяни здали майже сотню одиниць зброї


Завдяки добровільній здачі до відділів та відділень поліції області незареєстрованої зброї і боєприпасів, від кримінальної відповідальності звільнено 6 осіб.


Протягом двох тижнів, що тривають відповідні заходи, жителі області продовжують  добровільно здавати до поліції зброю та боєприпаси.


Так, серед зданого 28 мисливських гладкоствольних рушниць, які раніше в органах поліції зареєстровані не були та 57 такі рушниці, що вже були на обліку в органах поліції, але зараз вже прийшли в непридатний для використання стан - повідомляють в дозвільній системі управління превентивної діяльності поліції Кіровоградської області.


Також жителями області здано 22 спецзасоби, близько шести десятків набоїв до зброї армійських зразків, набої до мисливської нарізної зброї, боєприпаси та граната часів ВВВ,  6 засобів ініціювання.


Так, до Компаніївського відділення поліції 29-річний житель району, який повідомив, що, перебуваючи на території покинутого саду на землі знайшов предмет, схожий на гранату РГД – 5. Даний боєприпас вилучено та направлено на експертизу.


Поліцейські нагадують, що згідно зі ст. 263 Кримінального кодексу України – за незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами передбачено відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.



734Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: