Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 квітня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/04/17/bezrobitnih-oleksandriischini-zaproshuvali-na-rabotu-do-odniei-z-naibilshih-korporatsii-ukraini-foto-.htm
новини, 17 квітня 2018

Безробітних Олександрійщини запрошували на работу до однієї з найбільших корпорацій України (ФОТО)


Днями, в Олександрійському міськрайонному центрі зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій та послуг служби зайнятості. 


До уваги шукачів роботи керівники підрозділів ПрАТ «Оболонь» пропонували вакансії майже на усіх виробничих ділянках в м. Олександрії.  Це вільні посади водіїв, вантажників, слюсарів-ремонтників, водіїв навантажувачів, слюсарів-монтажниківхолодильного обладнання, електромеханіків, налагоджувальників контрольно-вимірювальних приладів і автоматики, охоронців тощо. Безробітним надали інформацію про те, що підприємство працює в дві зміни, гарантує своїм працівникам повний соціальний пакет та своєчасну виплату заробітної плати.


Протягом проведення ярмарку вакансій відбулися співбесіди з безробітними громадянами. Керівники підрозділів визначили 7кандидатур, які запрошеніна ознайомлення з робочими місцями безпосередньо на виробничі підрозділи ПрАТ «Оболонь» у м. Олександрії.


По завершенню заходу представники роботодавця висловили подяку спеціалістам районного центру зайнятості за оперативну та якісну роботу.


950Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: