Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 квітня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/04/17/adminkomisija-zakrila-protokol-vidnosno-belova-skladenii-spetsinspektsieju-video-.htm
новини, 17 квітня 2018

Адмінкомісія закрила протокол відносно Бєлова, складений спецінспекцією (ВІДЕО)


Сьогодні, 17 квітня відбулось засідання адміністративної комісії, де розглядався протокол, складений спецінспекцією Кропивницького на депутата Віталія Бєлова щодо відбудови магазинів по вулиці Попова - повідомляє сайт "Акула".


Під час засідання заступник голови адміністративної комісії Артем Шершенюк запропонував закрити наданий спецінспекцією протокол: «Порушення є. З приводу цього ведеться робота нашою архітектурно-будівельною інспекцією щодо встановлення директора для складання відповідного протоколу. В контексті Бєлова Віталія Віталійовича – він не є директором на даний час, що унеможливлює притягнення його до відповідальності по даному адміністративному протоколу», - зазначив голова комісії.


Начальник спецінспекції Андрій Максюта також виступив з проханням закрити даний адмінпротокол, щоб юридично правильно працювати над цією справою.


«Ми продовжимо роботу по документуванню директора даного підприємства. Юридично буде правильно саме так», - зазначив Максюта


Члени комісії підтримали пропозицію голови щодо закриття даного протоколу відносно Віталія Бєлова.


Нагадаємо, Андрій Максюта протягом декількох тижнів неодноразово заявляв, що розшукує та не може знайти Бєлова, аби вручити йому цей протокол.


Сам депутат Віталій Бєлов на своїй персональній сторінці в мережі фейсбук прокоментував це так: "Мыльный пузырь, раздутый Максютой по поводу протокола, с которым он бегал за мной месяц, лопнул. Теперь он говорит, что юридически правильно должно быть по-другому. На лицо превышение полномочий и некомпетентность человека, который занимает должность начальника специнспекции. Очевидно, эти показательные выступления были срежиссированы из-за «особенного» отношения ко мне."



В свою чергу, Андрій Максюта на своїй персональній сторінці в мережі фейсбук прокоментував це так: "Протокол закрито, аби унеможливити уникнення подальшої відповідальності порушників за незаконне будівництво. Белов засновник приватного підприємства "ЛАЙНБУД КІР", а Законом прописана відповідальність керівника юридичної особи. Керівник (директор) ПП "ЛАЙНБУД КІР" - 78 річна жінка, яку вже кілька місяців не можливо знайти. За місцем проживання цієї працюючої пенсіонерки ніхто не відкриває двері. За порушення її розшукує Управління Державного архітектурно-будівельного контролю та Спеціалізована інспекція. Продовжуємо боротьбу. Принципово до кінця. І хоча керує роботами незаконними будівельними роботами на вул.Попова саме засновник підприємства - відповідає керівник. І у суді за порушення державних будівельних норм відповідатиме керівник. А суд буде. Змахмадерити не дамо. Проковтнути не дамо. Уникнути відповідальності не дамо. Крапка".




2955Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: