Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 квітня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/04/17/-kirovogradteplo-provede-gidravlichni-viprobuvannja-na-mitsnist-i-schilnist-teplovih-merezh.htm
новини, 17 квітня 2018

"Кіровоградтепло" проведе гідравлічні випробування на міцність і щільність теплових мереж


Відповідно до плану підготовки до опалювального періоду 2018/2019 року з 18 квітня 2018 по 03.05.2018 року ДП "Кіровоградтепло" ТОВ "ЦНТІ УНГА"   буде проведити гідравлічні  випробування на міцність і щільність теплових мереж, повідомляє Адміністрація ДП "Кіровоградтепло" ТОВ "ЦНТІ УНГА".

      

Випробувальні зони теплових мереж розміщені в межах:

      

Південного теплового району:


с. Гірниче, вулиці: Преображенська, Олександрійська, Кримська, Хабаровська, Родимцева, Покровська,Т.Кирпи (Тімірязєва), Робоча, Добровольського, Леваневського, Короленка, Ю.Липи (Белінського), Ю.Краснокутського (Куйбишева), Ціолковського, Олени Теліги (Тельмана), Пляжева, М.Левитського (Колгоспна), В.Нікітіна (Червонозорівська) , Миру,Севастопольська, Варшавська, Маланюка, Полтавська, А.Матвієнка (Башкирська), Архангельська (Червоногвардійська), Васнєцова, Михайлівська (Кірова), Кропивницького, пл. Дружби народів,   б-р Студентський (пр. Комуністичний), пр. Університетський, Шатіла, Вокзальна (Жовтневої революції), В.Гончаренка (Пожарського), Зінченка, Куроп'ятникова, Садова, Шумілова, Салганні піски, Верхньо-Пермська, Солдатська (20 років міліції), Можайського.  Провулки :  Експериментальний, П.Бута (Будьоного), Кінний, Лісний , Щербаковський, О.Волохова ( М.Донського), Кріпосний.

      

Промислового теплового району:


Вулиці Академіка Тамма (Героїв Сталінграда), Героїв України (Героїв Сталінграда),  Комарова, Соборна (50 років Жовтня), Яновського, Андріївська, Вокзальна (Жовтневої Революції), Жадова, Попова, Ю.Коваленка (Конєва), С.Сєнчева (Повітрянофлотська), Родникова, Кільцева, М.Гомберга (Кузнєцова), М.Леонтовича (Козакова), Райбульвар, Пацаєва, Волкова, Бєляєва, Є.Тельнова (пр. Правди), Глинки, Миргородська, Сухумська, Бєляєва, Ак. Корольова, Ю.Бутусова (Панфіловців), пр.Університетський, пр.Промисловий..


Звертаємо увагу балансоутримувачів будинків – начальників ЖЕО ,  голів ОЖБК, ОСББ!

     

З метою недопущення витоку води до приміщень будівель та споруд до початку випробувань місцеві системи теплоспоживання мають бути повністю та надійно відключені від теплових мереж шляхом встановлення заглушок , про що необхідно скласти відповідний акт та до 17.04.2018 року  надати на адресу ДП " Кіровоградтепло" ТОВ «ЦНТІ УНГА».

      

Власники підвальних та напівпідвальних приміщень, в яких або поруч з якими проходять теплові мережі, мають вжити заходів щодо збереження матеріальних цінностей у разі пошкодження теплових мереж.

      

На вулицях, де проходять теплові мережі, можуть виникнути пошкодження підземних трубопроводів з провалинами та викидом води на поверхню.

     

Будьте обережні, попереджуйте дітей про небезпеку. Не наближайтеся самі і не допускайте дітей до провалин і місць виходу води та повідомляйте про такі випадки аварійно – диспетчерську службу підприємства за телефонами: 56-52-78, 050-328-97-00



1218Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: