Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 квітня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/04/16/u-kropivnitskomu-petrulni-ganjalis-za-p-janim-vodiem-lexusa-foto-.htm
новини, 16 квітня 2018

У Кропивницькому патрульні "ганялись" за п’яним водієм Lexusа (ФОТО)



Гонитва за порушником: нетверезого водія на елітному автомобілі із сумнівним минулим патрульні затримали вже за межами міста.


Інцидент стався вчора, 15 квітня, близько 17-ї години. Патрулюючи вулицю Попова, що у Кропивницькому, екіпаж патрульної поліції помітив автомобіль Lexus RX 300, який проїхав регульоване перехрестя на забороняючий сигнал світлофора - повідомляє Патрульна поліція Кіровоградської області. 


Охоронці порядку одразу подалу порушнику сигнал про зупинку, втім водій вимогу патрульних проігнорував і продовжив рух, збільшуючи швидкість. Розпочалося переслідування.


Транспортний засіб Lexus рухався в сторону селища Соколівка.


Водій, то з’їїжджав з дороги і рухався полями та узбіччям, то знову виїжджав на трасу, наражаючи на небезпеку інших учасників дорожнього руху.


Автомобіль наздогнали та заблокували на вулиці Центральній , с. Соколівка. Порушника одразу затримали. Чоловік мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. 


В салоні авто, на передньому сидінні, лежала напівпорожня пляшка горілки. Проходити освідування на стан алкогольного сп’яніння водій навідріз відмовився.


Патрульні склали на керманича протокол за ч.1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння КУпАП), ст.122-2 (Невиконання вимог про зупинку) КУпАП, ч.2 ст. 122 (Проїзд на забороняючий сигнал світлофора) КУпАП.


Також, під час перевірки документів, патрульні звірили номер кузова з базою даних та виявили розбіжність, а сам номерний знак, як з’ясувалося, належить зовсім іншому транспортному засобу. Це є підстава вважати, що даний автомобіль є так званим «двійником».


Інспектори викликали на місце події слідчо-оперативну групу. Транспортний засіб евакуювали на арештмайданчик.


          

992Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: