Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 квітня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/04/16/naibilshi-jami-na-dorogah-kropivnitskogo-planujut-zalatati-tsogo-tizhnja.htm
новини, 16 квітня 2018

Найбільші ями на дорогах Кропивницького планують залатати цього тижня


Відповідне завдання сьогодні, 16 квітня, під час апаратної наради поставив підлеглим міський голова Кропивницького Андрій Райкович. Цього року в місті відбулась традиційна історія: сніг розтанув разом із асфальтом. Оскільки асфальтний завод тільки запустився, бітуму на всіх не вистачає, а ям в обласному центрі критично багато - повідомляє сайт МРК.


- Мені не до сміху і жартів, соромно, що в минулому році поклали дорогу, а сьогодні вже треба латати. Я кожної апаратної наради звертаюсь до власників комунікацій, особливо до водоканалу, – зауважив Андрій Райкович. - Найбільше ям і провалів саме навколо ваших люків, а також через прогнилі мережі. Остання справа мені щось вам радити, але нам із таким станом речей далі миритися буде все важче. Реагуйте швидше, замовляйте матеріал і асфальтуйте свої недоліки!


Заступник міського голови Олександр Мосін отримав завдання контролювати хід ремонтних робіт на дорогах. Очільник міста наголосив, що цього тижня найбільш критичні ями мають залатати. Фахівці головного управління житлово-комунального господарства мають взятись також за ремонт «лежачих поліцейських», оскільки більшість із них дуже пошкоджені.


До того ж, на капітально відремонтованих шляхах Андрій Райкович вимагає класти пластикову розмітку. На тих, що ремонтуються поточно – наносити фарбою.


1401Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Оксана16 квітня 2018 14:58
0
Відремонтуйте, будь-ласка, об'їздну дорогу за 101 мікрорайоном в сторону Сиверинки.
Дякую!
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: