Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 квітня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/04/16/na-kirovogradschini-rozpochali-buduvati-uzhe-chotiri-mini-futbolnih-polja.htm
новини, 16 квітня 2018

На Кіровоградщині розпочали будувати уже чотири міні-футбольних поля


Про це під час апаратної наради повідомив перший заступник голови Кіровоградської облдержадміністрації Сергій Коваленко. Він уточнив, що будівельні роботи по чотирьох з дванадцяти запланованих спортивних майданчиків (міні-футбольних поля зі штучним покриттям) наразі тривають у Новомиргороді, Добровеличківці, Великій Висці та у селі Новий Стародуб Петрівського району. Усі роботи по зазначеним об’єктам планується завершити у травні цього року.


Перший заступник голови облдержадміністрації також повідомив, що найближчим часом до області мають надійти кошти на будівництво ще 11-ти таких майданчиків, після того, як Кабінетом Міністрів України буде прийнято відповідну постанову. Він звернувся до керівників територій, з тим, щоб вони не зволікали та подавали відповідні заявки для участі у реалізації зазначених проектів, за умов їх співфінансування.


1163Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: