Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 квітня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/04/12/na-dorogah-kirovogradschini-aktivno-latajut-viboini.htm
новини, 12 квітня 2018

На дорогах Кіровоградщині активно «латають» вибоїни


З початку квітня філії ДП «Кіровоградський облавтодор» працюють на ліквідації деформацій покриття гарячим асфальтобетоном. До настання сприятливих погодних умов ремонтували найбільш аварійні ділянки холодною асфальтобетонною сумішшю - повідомляє Прес-служба САД у Кіровоградській області.


-  Так званий ямковий ремонт ми проводимо для того, аби забезпечити безаварійний проїзд транспорту, - пояснює начальник відділу експлуатації САД Олексій Донченко. – На жаль, це вимушений захід, яким ми багато років поспіль намагаємося врятувати мережу доріг, за що постійно чуємо нарікання водіїв. Втім, в умовах недостатнього та нестабільного фінансування тільки таким чином ми підтримуємо існуючу мережу в нормальному проїзному стані. Зараз у нас проходить весняне комісійне обстеження, ми бачимо де найскладніша ситуація і зараз вишукуємо шляхи вирішення найпроблемніших питань, щоб зробити максимум роботи на ті кошти, які передбачені для цього виду робіт.


За інформацією філій Облавтодору, з початку року вже полагодили 19660 квадратних метрів дорожнього покриття, з яких 17016 на дорогах з індексами М, Н та Р. Холодним асфальтобетоном відремонтували 2782 м² вибоїн, гарячим – 11871 м², методом просочення – 1417 та іншими сумішами полагодили 3590 квадратних метрів дорожнього покриття.


Протягом звітного робочого тижня, з 6 по 12 квітня включно,ямковість на дорогах Кіровоградської області скоротилася на 8506 м², які залагоджували гарячою асфальтобетонною сумішшю власного виробництва заводів Облавтодору.


Бригади інтенсивно працювали на чотирьох державних дорогах – М12 Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка (3 900 м²), М-13 Кропивницький-Платонове (325 м²), М-22 Полтава-Олександрія (1 854 м²) та Н-14 Олександрівка-Кропивницький-Миколаїв (1 894 м²).


Нагадаємо, аварійна ліквідації вибоїн та інших деформацій покриття виконується за рахунок коштів державного бюджету на замовлення Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області.



1624Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

віктор12 квітня 2018 16:34
0
Скільки "латки" не ложи а штани все одно порвані!
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: