Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 6 квітня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/04/06/zastupnika-nachalnika-z-nazemnih-sluzhb-lotnoi-akademii-zatrimano-na-garjachomu-.htm
новини, 6 квітня 2018

Заступника начальника з наземних служб льотної академії затримано «на гарячому»



Військовою прокуратурою Кіровоградського гарнізону Південного регіону України спільно зі працівниками Управління захисту економіки у Кіровоградській області Департаменту захисту економіки Нацполіції України, у Страсну п’ятницю, 06.04.2018, в рамках здійснення процесуального керівництва в кримінальному провадженні, розпочатому за фактом вимагання неправомірної вигоди на хабарництві викрито заступника начальника з наземних служб Кіровоградської льотної академії Національного авіаційного університету - повідомляє Військова прокуратура Південного регіону України.

Досудовим розслідуванням установлено, що вказаний посадовець вимагав неправомірну вигоду в розмірі 18 000 грн за надання  дозволу на встановлення двох кофе-машин на території навчального закладу.


Під час одержання другої частини хабаря в сумі 9 000 грн його затримано в порядку ст.208 КПК України.


Наразі проводяться першочергові слідчо-процесуальні дії.


Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні корупційного правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України та обрання запобіжного заходу.


Досудове розслідування триває.


2726Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: