Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 березня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/03/23/zviti-nazhivo-zapitannja-do-vladi-u-prjamomu-efiri-telekanalu-kirovograd-.htm
новини, 23 березня 2018

Звіти наживо – запитання до влади у прямому ефірі телеканалу “Кіровоград”


#Звіти_наживо – якщо вам є що запитати у влади. Уже сьогодні, 23 березня, секретар міської ради Кропивницького відзвітує громаді наживо!


Увечері о 19:20 на @UA: Суспільне мовлення в партнерстві з @Громадський рух ЧЕСНО стартує всеукраїнський медіа-проект #Звіти_наживо, покликаний змінити застарілий формат звітування посадовців на інтерактивне інтерв’ю у прямому ефірі телеканалу «Кіровоград». Також дивіться трансляцію на нашій сторінці у Facebook!

Секретар міської ради Кропивницького Табалов Андрій Олександрович протягом 52 хвилин розповість громаді про результати своєї роботи та відповість на ВАШІ запитання!


Якщо вам є що запитати у секретаря міської ради Кропивницького, напишіть пост чи коментар, де зазначте суть питання і хештег #Запитай_Табалова.


Ведучі озвучать найцікавіші запитання у прямому ефірі!


Якщо протягом ефіру у вас виникне додаткове питання – поставте його, зателефонувавши (0522) 33 82 47 (вартість дзвінків згідно з тарифом вашого оператора).


“Проект #Звіти_наживо – не доповідь чи набір статистичних даних, а інтерактивне інтерв’ю з посадовцем у форматі звіту за певний період роботи. До речі, прямі ефіри проходитимуть як на телебаченні, так і на радіо. Це – майданчик не лише для звітування представників влади на місцях, а й активного діалогу з жителями області, обміну думками, поштовхом для прийняття рішень на користь громади. Аби громадяни звикали вимагати виконання обіцянок у своїх обранців» – зазначила продюсерка філії Олена Кваша.


#Звіти_наживо дивіться 23 березня о 19:20 на телеканалі «Кіровоград».


1788Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: