Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 березня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/03/23/na-oleksandriiskomu-kladovischi-vikrili-kradiiv-metal.htm
новини, 23 березня 2018

На олександрійському кладовищі викрили крадіїв металу


В Олександрії 23 березня в черговий раз затримали вандалів на цвинтарі. Вони викрадали металеві огорожі з центрального кладовища - повідомляє сайт "Олександрійські новини"


Наглядач цвинтаря викликав правоохоронців. Він розповів, що зловмисники зруйнували і викрали металеві огорожі з 19 могил.


"На кладовище виїхали працівники муніципальної поліції і затримали двох осіб, які безпосередньо розбирали металеві вироби, а також виявили автомобіль таксі, завантажений елементами металу", пише прес-служба міськради.


Зазначається, що серед зловмисників був один чоловік, який затримувався у січні, коли на цьому кладовищі група осіб викрадала металеві огорожі. Як зізналися порушники, вночі вони ламали огорожі, а вдень здавали їх у металобрухт.


Муніципальною поліцією викликано слідчу оперативну групу Національної поліції, зловмисників доставлено до міського відділу поліції для проведення розслідування за даним фактом, додають у міськраді.




Фото: сайт Олександрійської міської ради


1343Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: