Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 березня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/03/22/viddilom-vnutrishnoi-bezpeki-provedeno-perevirki-vidnosno-posadovih-osib-podatkovoi-ta-mitnoi-sluzhbi-kirovogradschini.htm
новини, 22 березня 2018

Відділом внутрішньої безпеки проведено перевірки відносно посадових осіб податкової та митної служби Кіровоградщини


За результатами оперативно-службової діяльності відділом внутрішньої безпеки територіальних органів ДФС у Кіровоградській області ГУ ДФС у Кіровоградській області за січень-лютий 2018 року проведено 93 профілактичних заходи (лекції, виступи, бесіди) в структурних підрозділах ГУ ДФС у Кіровоградській області щодо недопущення корупційних дій та порушень законодавства України у сфері службової діяльності.


Протягом перших двох місяців цього року відділом внутрішньої безпеки проведено 8 перевірок відносно посадових осіб податкової та митної служби у Кіровоградській області.


За наслідками проведених службових розслідувань і перевірок внесено 5 подань про притягнення винних осіб до відповідальності, усунення причин та умов, що сприяли вчиненню порушень.


У січні-лютому 2018 року до правоохоронних органів направлено один матеріал перевірки та зареєстровано одне кримінальне провадження у сфері службової діяльності.


За участю співробітників відділу внутрішньої безпеки територіальних органів ДФС у Кіровоградській області ГУ ДФС у Кіровоградській області з початку поточного року викрито факти порушень чинного законодавства суб’єктами господарювання, внаслідок чого до державного бюджету донараховано 15,2 млн гривень. 


Крім того, у лютому співробітниками відділу внутрішньої безпеки територіальних органів ДФС у Кіровоградській області ГУ ДФС у Кіровоградській області було проведено перевірку стану охорони приміщення.


Нагадуємо телефон антикорупційного сервісу «Пульс» - 0 800-501-007. Лінія працює цілодобово, повідомляє ГУ ДФС у Кіровоградській області.


670Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: