Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 березня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/03/22/na-kirovogradschini-u-bezrobitnogo-viluchili-granatu.htm
новини, 22 березня 2018

На Кіровоградщині у безробітного вилучили гранату


Інформацію про те, що 29-річний непрацюючий чоловік зберігає вдома заборонені предмети, поліцейські отримали наприкінці тижня. Аби не наражати на небезпеку життя людей, правоохоронці вирішили негайно перевірити інформацію. Як з’ясувалося, поспішали недаремно - повідомляє Сектор комунікації поліції Кіровоградської області.


«Під час санкціонованого обшуку в житловому будинку, на кухні поліцейські помітили шафу для посуду. Там серед тарілок і був виявлений металевий предмет, зовні схожий на корпус від ручної гранати марки РГД-5, та окремо запал до неї.


Нині вилучене направлено для проведення експертиз. Походження заборонених предметів з’ясовують слідчі», - розповів начальник Кіровоградського районного відділення поліції Віталій Ноженко.


За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами».


Якщо, за висновками експертів виявиться, що боєприпаси справжній, за ці дії особі може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.



754Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: