Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 березня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/03/22/grafik-roboti-peresuvnogo-fljuorografa-v-oleksandriiskomu-raioni.htm
новини, 22 березня 2018

Графік роботи пересувного флюорографа в Олександрійському районі



Обласний пересувний цифровий флюорограф працюватиме у населених пунктах Олександрійського району з 12 квітня по 12 травня. Протягом квітня він побуває у 12 селах та селищах району.


Про це повідомив головний лікар КЗ «Центр первинної медико-санітарної допомоги Олександрійського району» Олександр Гірник під час наради з сільськими та селищними головами Олександрійщини 21 березня, інформує прес-служба Олександрійської райдержадміністрації - повідомляють "Олександрійські новини".


Графік роботи флюорографа можна уточнити у працівників місцевих амбулаторій та ФАПів. Як зазначив головний лікар, головне - потурбуватися, щоб якомога більше жителів з’явилося на огляд. Особливо це стосується тих категорій, які щорічно не проходять його, а це непрацюючі і пенсіонери. Де необхідно, треба організувати підвезення людей.


На даний момент відомо графік роботи до 26 квітня. Мобільний флюорограф працюватиме в кожному населеному пункті протягом дня, а в Приютівці – два дні. За допомогою мобільного кабінету можна буде перевіритися на захворювання легенів та здійснити діагностику туберкульозу.


 

Графік роботи мобільного флюорографа: Олександрійська РДА


фото - ua.news

1452Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: