Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 березня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/03/20/u-kropivnitskomu-startuvav-proekt-kropivnitskii-shljah-do-100-.htm
новини, 20 березня 2018

У Кропивницькому стартував проект «Кропивницький: шлях до 100»


Центр медіарозслідувань "Прозоро" повідомляє про офіційний старт проекту «Кропивницький: шлях до 100», у рамках якого ми спільно з міською радою Кропивницького спробуємо змінити наше місто на краще та вивести його на перше місце в рейтингу прозорості міст України.


"Вже погоджені перші кроки, досягнуто порозуміння з керівництвом міста, а головне є бажання та розуміння правильності обраного нами шляху - розповів Павло Лісниченко.


"Нам немає чого приховувати від громади! Ми відкриті до діалогу, ми повинні ці принципи дуже серйозно декларувати, дотримуватись їх і не сходити з цього шляху", - зазначив міський голова Андрій Райкович на понеділковій ранковій апаратній нараді. І ми раді подібній відкритості та готовності до співпраці.


Дякуємо Transparency International Ukraine та проект Transparent cities/Прозорі міста за довіру.

_________________________________________________

«Реалізація проекту «Кропивницький: шлях до 100» здійснюється ГО «Центр медіарозслідувань «Прозоро» у рамках проекту «Розбудова прозорості в містах України», що реалізує українське відділення глобальної мережі Transparency International за кошти Фонду демократії ООН (UNDEF)
Погляди розробників та виконавців проекту не обов’язково збігаються з офіційною позицією Transparency International Україна та Фонду демократії ООН (UNDEF)»


1514Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: