Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 березня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/03/20/u-kropivnitskomu-radilis-jak-dolati-naslidki-negodi-na-avtoshljahah.htm
новини, 20 березня 2018

У Кропивницькому радились, як долати наслідки негоди на автошляхах



20 березня в Управлінні ДСНС у Кіровоградській області відбулось засідання оперативного штабу під керівництвом начальника Управління полковника служби цивільного захисту Віталія Миронюка. Головне питання, що розглядалось на робочій нараді, – аналіз оперативності реагування підпорядкованими підрозділами на ускладнення погодних умов, що спостерігається з 18 березня на території Кіровоградської області, та виконання заходів по запобіганню виникненню надзвичайних ситуації - повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


 Крім того, було озвучено прогноз обласного центру з гідрометеорології на 20-21 березня, згідно з яким негода триватиме далі: спостерігатимуться опади у вигляді дощу, мокрого снігу та снігу, місцями сильні, налипання мокрого снігу, слабкі хуртовини, місцями – снігові замети. На дорогах – ожеледиця. Температура в середньому опуститься до -9-12о вночі, вдень – до -5о.


Зважаючи на це, начальник Управління Віталій Миронюк поставив завдання щодо подальшого забезпечення негайного реагування на ускладнення погодних умов і організації виконання заходів щодо подолання наслідків негоди на дорогах Кіровоградської області та недопущення надзвичайних ситуацій.


         

1093Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: