Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 березня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/03/20/na-kirovogradschini-svarka-zakinchilas-ponozhovschinoju.htm
новини, 20 березня 2018

На Кіровоградщині сварка закінчилась поножовщиною


За попередніми даними, між двома жителями Маловисківського району виникла сварка, під час якої господар помешкання завдав гостю ножових поранень. За цим фактом триває розслідування.


До відділу поліції надійшло повідомлення від мешканки району про те, що за місцем її проживання чоловік отримав тілесні ушкодження. На місце події виїхала слідчо-оперативна група - повідомляє Маловисківський відділ поліції Кіровоградської області.


«У ході проведення слідчих дій було встановлено, що потерпілий разом зі своїм товаришем вживали спиртні напої у нього вдома. Під час розмови чоловіки почали сваритися, гість вийшов на сходовий майданчик, а господар попрямував за ним із ножем. У розпал сварки, яка продовжилася на сходах, чоловік завдав опоненту проникаючих поранень.


На галас вийшла родичка зловмисника, після чого він зачинився у квартирі, а жінка викликала швидку допомогу та працівників поліції.


У даний час зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні незакінченого замаху на вбивство та вирішується питання про обрання стосовно особи міри запобіжного заходу», - повідомив начальник Маловисківського відділу поліції Дмитро Бриндзюк.


Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 15, ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України, триває. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 років.



1003Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: