Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 березня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/03/16/v-kropivnitskomu-rozpochavsja-tizhden-ditjachogo-chitannja.htm
новини, 16 березня 2018

В Кропивницькому розпочався тиждень дитячого читання



Всеукраїнський тиждень дитячого читання – це свято, якого немає в календарі, але воно щороку проходить у березні в бібліотеках для дітей і про нього знають усі цінителі та шанувальники книги.


В Кіровоградській області Тиждень дитячого читання урочисто відкрився 15 березня в Кіровоградській обласній бібліотеці для дітей ім. Т.Г.Шевченка за сприяння Департаменту культури, туризму та культурної спадщини обласної державної  адміністрації.


У захоплюючому літературно-музичному дійстві «У книжковім дивосвіті виростають супер-діти!» взяли участь юні таланти, найактивніші читачі, якібули нагороджені грамотами та книжковими подарунками, також було оголошено переможця акції «Селфі у бібліотеці». Всі присутні стали учасниками танцювального флешмобу від супер-героїв «Сім днів шаленого читання!», адже саме під таким девізом проходитиме Тиждень дитячого читання в області.


Під час Тижня, який триватиме до 22 березня в усіх бібліотеках області для дітей, читачі зможуть взяти участь у великій кількості різноманітних заходів: літературні сніданки з письменниками, квести, вікторини, конкурси, презентації книжкових новинок та інше.


Так, юні відвідувачі обласної бібліотеки вже мали можливість  відвідати літературний сніданок з автором творів для дітей, членом Національної спілки письменників України, лауреатом обласної літературної премії ім. Є. Маланюка Антоніною Царук. Письменниця відкрила секрети авторства та познайомила школярів з улюбленими віршами зі своїх збірок. Юні читачі дізналися хто такі «великі» та «тонкі» письменники, історію написання книжки «Майже вчений».


Отже, Всеукраїнський Тиждень дитячого читання в області розпочався, тож чекаємо на вас, адже зустріч з Книгою завжди цікава, захоплююча і неповторна.




            

1524Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: