Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 березня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/03/16/u-kropivnitskomu-gromadski-aktivisti-ta-deputati-vimagajut-zvilnennja-kerivnika-vat-kirovogradgaz-.htm
новини, 16 березня 2018

У Кропивницькому громадські активісти та депутати вимагають звільнення керівника ВАТ «Кіровоградгаз»



16 березня у Кропивницькому під будівлею ВАТ «Кіровоградгаз» відбулася акція за відставку керівника відомства Олександра Гладкого. Укропівці разом з іншими депутатами міськради, громадськими активістами та небайдужими людьми прийшли на акцію, аби не допустити повтору ситуації з відключенням газопостачання в місті.


«Ситуація, яка склалася навколо співпраці газопостачальної компанії «Кіровоградгаз» та комунальними теплогенеруючими підприємствами міста вже встигла стати критичною. У результаті категоричності керівництва «Кіровоградгазу» вимушені були серйозно  потерпати жителі Кропивницького. На щастя вчора ввечері теплопостачання міста було відновлено, але  така зневага та нелюдяне відношення до жителів міста не можна залишати безкарним, адже так ми ризикуємо потерпати від таких шантажів та відключень регулярно», - зазначив очільник Кіровоградського обласного УКРОПу Михайло Бєжан.


Наразі депутати міської ради ініціювали скликання позачергової сесії, та планують і надалі тримати це питання на контролі.


Нагадаємо,14 березня ВАТ «Кіровоградгаз»  відключив від газопостачання  6 котелень, аргументуючи свої дії тим, щотеплогенеруючі підприємства КП «Теплоенергетик» та ТОВ ЦНТІ «УНГА» мають заборгованість за газопостачання.Так, в результаті відключення без тепла залишились 137 багатоповерхових будинків, 6 шкіл, 3 дитсадки, 2 ПТУ та жіноча консультація.


1481Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: