Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 березня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/03/16/suditimut-pidrjadnika-jakii-privlasniv-koshti-oleksandrivskogo-selischnogo-bjudzhetu.htm
новини, 16 березня 2018

Судитимуть підрядника, який привласнив кошти Олександрівського селищного бюджету


За процесуального керівництва Знам’янської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом привласнення підрядником 30 тис грн коштів Олександрівського селищного бюджету при виконанні капітальних ремонтних робіт житлового фонду місцевих органів влади - повідомляє прес-служба прокуратури Кіровоградської області.


Зібрані в ході слідства докази та висновки експертиз підтвердили, що директор підрядної фірми вніс до актів приймання виконаних робіт з капітального ремонту покрівлі житлових будинків в смт. Олександрівка роботи, які не виконував. Вказані злочинні дії підозрюваного «коштували» селищному бюджету 30 тис грн, які він використав на власні потреби.


Обвинувальний акт за ч. 2 ст. 191 (привласнення чужого майна, яке перебувало у відданні особи) та ч. 1 ст. 358 (складання фізичною особою - підприємцем завідомо підроблених офіційних документів, що мають юридичне значення) Кримінального кодексу України скеровано до суду для розгляду по суті.


фото - korrespondent.net

1233Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: