Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 березня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/03/16/sogodni-molodizhka-kropivnitskoi-zirki-zigrae-z-rovesnikami-donetskogo-olimpika-.htm
новини, 16 березня 2018

Сьогодні молодіжка кропивницької “Зірки” зіграє з ровесниками донецького “Олімпіка”



Сьогодні в 24-му турі УПЛ U-21 молодіжка кропивницької “Зірки” на виїзді зіграє з ровесниками донецького “Олімпіка” - повідомляє Спортивна Кіровоградщина.


Матч відбудеться у Білій Церкві на стадіоні “Зміна”. Початок о 14.00.


 Пропонуємо вашій увазі представлення арбітрів матчу та історію взаємовідносин команд, які підготувала преслужба ФК “Зірка” (Кропивницький).


Представляємо вашій увазі бригаду арбітрів матчу 24-го туру чемпіонату України U-21, у якому молодіжний склад кропивницької «Зірки» на виїзді протистоятимуть молодіжці донецького «Олімпіка».


Головним арбітром зустрічі призначено Ігоря Пасхала (Херсон). Асистентами головного арбітра будуть  Руслан Єрмоленко (Чернігів) та Тарас Клименко (Київ). Четвертий арбітр – Владислав Дорош (Київ). Спостерігач арбітражу – Василь Мельничук (Сімферополь).


Ігор Пасхал народився 7 березня 1982 року в місті Херсон. До футбольного арбітражу прийшов у 2000 році, почавши працювати на регіональних змаганнях. У 2001-2007 роках працював арбітром на матчах Дитячо-юнацької футбольної ліги та першості України серед аматорів. У 2007-2011 роках працював на матчах другої ліги. З 2012 по 2015 рік працював на матчах першої ліги. З 2015-го – працює арбітром на матчах Прем’єр-ліги України.


Ігор Пасхал сім разів обслуговував матчі за участю першої команди «Зірки», три в першій лізі й чотири в Прем’єр-лізі. Двічі наші футболісти перемогли, тричі зіграли внічию й двічі програли.


ВЗАЄМОВІДНОСИНИ

Молодіжні склади кропивницької «Зірки» та донецького «Олімпіка» зіграли між собою чотири поєдинки. У першому з них перемогу здобули донеччани з рахунком 3:1. За «олімпійців» у тій зустрічі забивали Станіслав Біленький, Дмитро Пуди та Ілля Глиняний; у складі кропивничан відзначився Олексій Збунь. Другий поєдинок завершився нічиєю 2:2. М’ячі за «Зірку» забили Дмитро Білоног і Олесандр Акименко, в «Олімпіка» двічі відзначився Станіслав Біленький. Третій відбувся в цьому сезоні, в другому турі. Перемогу в ньому здобули донеччани – 1:0. До того ж, цей м’яч вони забили вже на другій компенсованій до другого тайму хвилині. Відзначився Олексій Боровик. 


В останній на сьогоднішній день зустрічі була зафіксована нічия, також з рахунком 2:2. За наших суперників забивали Ілля Михальов й Олексій Геловані, за кропивничан відзначились Андрій Капелян та Владислав Клочан.


Отож, у чотирьох зустрічах між «Зіркою» U-21 та «Олімпіком» U-21 маємо дві перемоги донеччан і дві нічиїх. Різниця м’ячів 5-8=-3.


1507Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: