Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 березня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/03/16/politsija-kirovogradschini-vchetverte-organizuvala-oblasnii-chempionat-football-for-kids-.htm
новини, 16 березня 2018

Поліція Кіровоградщини вчетверте організувала обласний чемпіонат «FOOTBALL FOR KIDS»



Захід відбувся у рамках Всеукраїнських змагань із міні-футболу серед дітей, зокрема, які перебувають у конфлікті із законом, дітей із багатодітних та малозабезпечених сімей, вимушених переселенців із зони проведення АТО та дітей, батьки яких загинули під час проведення АТО - повідомляє повідомляє управління превентивної діяльності поліції Кіровоградської області.


Ініціатором проведення турніру четвертий рік поспіль є Головне управління Нацполіції в області спільно з обласною організацією фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» і Управлінням освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації.


Свою допомогу в організації чемпіонату надав також голова Профспілки атестованих працівників ГУНП в області Валерій Шевчук.


Цього року участь у змаганнях взяли 10 команд – представники Бобринецької, Заваллівської, Добровеличківської, Знам’янської, Маловисківської, Рівненської, Олександрійської, Піщанобрідської, Новопразької  шкіл-інтернатів та «НВО Сокіл» міста Кропивницького.


 Підтримати юних спортсменів на чемпіонат прибули начальник управління превентивної діяльності поліції області Олександр Сагаль та начальник відділу ювенальної превенції УПД ГУНП в області Сергій Бочарніков, а також голова Кіровоградської обласної федерації футболу Віктор Безсмертний та начальник фізкультурно-спортивного відділу обласної організації ФСТ «Динамо України» Євген Харитоненко.


Футболісти-аматори наполегливо боролися за звання найкращих. У результаті перше місце посіла команда з Олександрії, другими стали представники Малої Виски, третіми – учні Добровеличківської школи-інтернату.


Переможцям і призерам змагань поліцейські вручили кубки та медалі.



1436Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: