Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 березня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/03/16/pid-chas-svarki-cholovik-vdariv-nozhem-vlasnu-druzhinu-a-potim-viklikav-shvidku.htm
новини, 16 березня 2018

Під час сварки чоловік вдарив ножем власну дружину, а потім викликав швидку



За попередніми даними, мешканець Олександрії під час сварки завдав ножового поранення своїй 45-річній дружині. За вчинене йому може загрожувати покарання – від 7 років позбавлення волі.


До Олександрійського відділу поліції 14 березня надійшло повідомлення про доставлення в лікарню жінки з тілесними ушкодженнями - повідомляє Олександрійський відділ поліції Кіровоградської області.


Поліцейські встановили причетність 45-річного місцевого жителя до скоєння злочину. У ході сварки, що виникла між подружжям, чоловік спричинив дружині проникаюче ножове поранення.


Усвідомивши, що сталося, громадянин вибіг на вулицю та попросив допомоги у медичних працівників, які в той час саме проїжджали поряд на автомобілі швидкої. Всі обставини події поліцейські нині встановлюють», - розповів начальник Олександрійського відділу поліції Володимир Горяний.


За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 та ч. 1 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.


фото умовне - kurs.if.ua


1499Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: