Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 березня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/03/16/divchina-z-oleksandrii-stala-uchasnitseju-vidboru-na-mis-ukraina-2018-.htm
новини, 16 березня 2018

Дівчина з Олександрії стала учасницею відбору на "Міс Україна 2018"


Катерина Дейнега з Олександрії бере участь у конкурсі Miss Online, переможниця якого отримує приз в 50 тисяч гривень, а також стає учасницею конкурсу "Міс Україна 2018".


Про це повідомляють "Олександрійська новина" із посиланням на сайт Національного конкурсу "Міс Україна".


Катерині Дейнезі 24 роки. Вона народилася в Олександрії, закінчила Олександрійський колегіум. Навчалася у Харківському Національному університеті міського господарства ім. О.М. Бекетова, де отримала ступінь магістра за спеціальністю "Менеджер організацій та адміністрування". Після університету працювала економістом в банку.


У своїй анкеті Катерина пише, що вивчає англійську, німецьку та польську, бере уроки дефіле і фотопозування. Дівчина любить подорожувати та мріє про навколосвітню подорож, а також хоче стати "янголом" у "Victoria’s Secret Fashion Show".


Проголосувати за Катерину Дейнегу можна на її сторінці за посиланням.


Станом на 16 березня у конкурсі Miss Online зареєструвалася 31 учасниця з Кіровоградщини. Усього ж подали заявки більше 2 тисяч дівчат з усієї України.


Конкурс Miss Online - це онлайн-голосування, переможницю якого визначають користувачі сайту missukraine.ua. Інтернет-голосування в рамках Miss Online проходить до 12:00 1 серпня 2018 року.


Фото: анкета Екатерина Дейнега / missukraine.ua


1604Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: