Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 березня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/03/14/u-kropivnitskomu-vidbudetsja-vseukrainskii-konkurs-fahovoi-maisternosti.htm
новини, 14 березня 2018

У Кропивницькому відбудеться Всеукраїнський конкурс фахової майстерності


20 березня 2018 року, об 10.00 на базі Державного навчального закладу «Кіровоградський професійний ліцей сфери послуг», який розташований за адресою: м. Кропивницький, вулиця Миколи Садовського, 26 відбудеться обласний етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів професійно-технічних навчальних закладів з професії «Продавець продовольчих товарів».


Конкурс проводиться за сприяння управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської облдержадміністрації, з метою підвищення професійної майстерності та розвитку творчих здібностей учнів, виявлення, розповсюдження та впровадження в навчальний процес передових прийомів і методів праці. 


Програма конкурсу включає в себе виконання завдань теоретичного та практичного турів.
Оцінює конкурсні завдання, підбиває підсумки та визначає переможців журі конкурсу до складу якого входять роботодавці – соціальні партнери.


Переможець конкурсу представлятиме Кіровоградську область на Всеукраїнському конкурсі фахової майстерності в травні 2018 року.


фото умовне: cxttrs.sumy.ua

1674Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: