Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 березня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/03/14/u-kropivnitskomu-na-kuschivtsi-prezentuvatimut-vistavku-vasilja-kovpaka.htm
новини, 14 березня 2018

У Кропивницькому на Кущівці презентуватимуть виставку Василя Ковпака


У Кропивницькому 16 березня о 15 годині на Кущівці відкриється виставка робіт фотокореспондента Василя Ковпака.


Для жителів свого округу та всіх бажаючих в культурному центрі мікрорайону Кущівка, бібліотеці №5, Сергій Кріпак спільно з галереєю «Єлисаветград» та її власником Миколою Миколайовичем Цукановим організовують виставку нашого талановитого земляка.


Всі хто не мав часу чи нагоди відвідати виставку в галереї «Єлисаветград» мають можливість це зробити, безкоштовно, в бібліотеці  №5 за адресою вул. Водоп’янова, 60.


Цей унікальний культурний захід проходитиме з 16 по 30 березня.


Всі охочі матимуть час переглянути роботи видатного фотографа Василя Ковпака. Він не одне десятиліття працював фотокореспондентом головних обласних газет «Кіровоградська правда» і «Молодий комунар» та фіксував на фотоплівку важливі події в житті міста та області. Зараз його архів – це історія нашого міста в мистецтві фотографії!!! Тому не зайвим буде нагадати, що в минулому році, за ініціативи Цуканова М.М. та при сприянні депутатів міської ради Кріпака С.В. і Кролевця А.В. в нашому місті на будинку де жив фотограф, було встановлено меморіальну дошку ім. В. Ковпака, як шана пам’яті видатному земляку.


1069Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: