Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 березня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/03/14/shkilni-ofitseri-politsii-aktivno-spilkujutsjaz-uchnjami-ta-studentami.htm
новини, 14 березня 2018

Шкільні офіцери поліції активно спілкуютьсяз учнями та студентами


Представники відділу по зв’язкам із громадськістю Управління патрульної поліції в Кіровоградській області регулярно здійснюють візити до вищих, загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів міста.


До прикладу, сьогодні, 13 березня, шкільні офіцери поліції мали візити до двох загальноосвітніх шкіл нашого міста. У загальній складності патрульні провели 7 занять для близько 150 дітей - повідомляє Патрульна поліція Кіровоградської області.


На заняттях патрульні обговорили зі школярами, зокрема, питання правової відповідальності підлітків за порушення закону, розглянули правила поведінки учнів у школі, поспілкувалися на дуже актуальну тему – безпечне використання дітьми можливостей мережі Інтернет.


Також патрульні сьогодні завітали до студентів першого курсу медичного коледжу імені Є.І. Мухіна. Разом із патрульними до студентів завітав Микола Сульжук, представник Управління забезпечення прав людини Національної поліції України в Кіровоградській області. Правоохоронці розповіли першокурсникам про їхні визначені Конституцією права та обов’язки.


Крім того, були розглянуті питання правильної та коректної поведінки у ситуаціях, коли до особи звертається працівник поліції. А також спільно зі студентами змоделювали різні ситуації, коли людині може загрожувати небезпека, та обговорили як правильно у таких ситуаціях діяти.



1283Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: