Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 березня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/03/14/pres-klub-deputat-zasterigae-scho-zakonoproekt-8089-vid-1-bereznja-2018-roku-stavit-pid-zagrozu-isnuvannja-malogo-biznesu-v-ukraini.htm
новини, 14 березня 2018

Прес-клуб: Депутат застерігає, що законопроект №8089 від 1 березня 2018 року ставить під загрозу існування малого бізнесу в Україні


У четвер, 15 березня, о 14:00, в Прес-клубі м. Кропивницького (вул. Соборна, 1-А, ТЦ «Копілка», 3-й поверх) відбудеться прес-конференція депутата міської ради м. Кропивницький Олександра Цертія спільно з підприємцями малого та середнього бізнесу, під час якої буде оприлюднено та обговоренозвернення до Голови та Верховної Ради України а також профільних Комітетів ВРУ щодо недопущення прийняття Верховною Радою проекту Закону №8089 «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів щодо зменшення ставки податку на додану вартість, реформування спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності та підвищення прозорості розрахункових операцій з урахуванням європейської практики».


1 березня 2018 року у Верховній Раді України зареєстрований проект Закону №8089. Депутат О. Цертій вважає, що більша частина розроблених і підготовлених ініціатив в цьому законопроекті ставить під загрозу існування малого бізнесу в Україні, який через несприятливу економічну ситуацію в країні і так практично знаходиться на межі виживання. Зокрема в першу чергу постраждають підприємці - платники 2-ї і 3-ї групи єдиного податку.


Учасники прес-конференції представлять аналіз вищевказаного законопроекту  та  оприлюднять звернення до Голови та Верховної Ради України а також профільних Комітетів ВРУ щодо недопущення прийняття Верховною Радою проекту Закону №8089 з метою запобігання негативних наслідків в економіці України, зниження надходжень податків від малого бізнесу та суб’єктів господарювання, що працюють на спрощеній системі оподаткування в бюджети всіх рівнів, недопущення збільшення безробіття, переведення діяльності малого бізнесу в тіньовий сектор економіки та зменшення кількості самозайнятого населення.


Учасники прес-конференції:

Олександр Цертій – депутат міської ради м. Кропивницький.

Підприємці – представникималого та середнього бізнесу в м. Кропивницький.


1619Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: