Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 березня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/03/14/kerivnik-justitsii-kirovogradschini-u-bezoplatne-koristuvannja-v-zoni-ato-peredav-konfiskovanii-bmw-foto-.htm
новини, 14 березня 2018

Керівник юстиції Кіровоградщини у безоплатне користування в зоні АТО передав конфіскований «BMW» (ФОТО)


Вчора, 13 березня, у Кропивницькому відбулася передача в безоплатне користування автівки марки «BMW», яка була вилучена митними органами.


Як відзначив начальник відділу примусового виконання рішень обласного управління юстиції Андрій Проценко, транспортний засіб конфіскували у мешканця Кропивницького у зв’язку з тим, що чоловік порушив митні правила під час ввезення транспортного засобу на територію країни. 


«Особисто передаю ключі від автівки представникам Військової прокуратури Кіровоградського гарнізону для користування в зоні АТО. Сподіваюсь, що вона полегшить виконання військових завдань під час захисту нашої країни на Сході», – прокоментував ситуацію Вадим Гуцул.


Варто відзначити, що в минулому році для аналогічних потреб у безоплатне користування автомобіль марки  «Mercedes-Benz» отримала Державна служба з надзвичайних ситуацій. 


1007Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: